IMG_0001.jpg

AH/95

Elem-01_edited.png

A Story About an Elastic Apartment

Elem-01_edited.png

Type: Bauhaus City Apartment 

Location: Tel Aviv

Size: 95 sqm

Date: 2017

Photography by Itay Benit

This is a story about a couple and their 3 daughters who didn’t want to leave their neighborhood

in central Tel-Aviv although their apartment felt a bit tight. After understanding their exact needs,

in the present and future, we planned an elastic space that will be able to grow and develop with

its tenants.

Using a glass division between the parents’ section, creates a neat and tidy space, while the kids can stay in their part in the living room, and play. In addition, it allows family member to be in one space but to do separate things.

IMG_0190.jpg
IMG_0001.jpg
IMG_0344.jpg
IMG_0089.jpg
IMG_0333.jpg
IMG_0266.jpg
IMG_0245.jpg
Before.jpg

Before

After.jpg

After

IMG_0571.jpg
IMG_0624.jpg
IMG_0627.jpg

Mixing vintage vanity, original brick wall, ultra-modern geometric tiles and a monoblock toilet.

IMG_0429.jpg

This unit includes beds, closets, and desks for 2 girls in 1 room; 1 up and 1 down.

IMG_0395.jpg
IMG_0465.jpg

The desk can be inside or outside, opened or closed, and the room changes in accordance.

8-9_6 (1).gif
IMG_0228.jpg